JASNA BABIC ZAGREBACKA MAFIJA PDF

ako je nekome dosadno, evo krasnog štiva. Direct link Jasna Babić – Zagrebačka Download, download Jasna Babić – Zagrebačka 4shared for all. Jasna Babic-Zagrebacka Mafija Norbert Mappes Niediek Balkanska Mafija. Norbert Mappes Niediek Balkanska Mafija.

Author: Goshakar Malalrajas
Country: Belize
Language: English (Spanish)
Genre: Love
Published (Last): 5 June 2015
Pages: 85
PDF File Size: 8.12 Mb
ePub File Size: 1.76 Mb
ISBN: 240-9-74303-794-3
Downloads: 75717
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Akinojora

Neki od njih imaju i firme ili u zakup uzimaju kafane i lokale. Prethodno falsifikuju sve potrebne papire, a vozila su, po pravilu, u zemljama iz kojih su ukradena – skinuta sa osiguranja.

U tom poslu imali su velikog saradanika iz Batajnice. Do danas ubice nisu otkrivene.

NJihova specijalnost je registrovanje kradenih vozila na falsifikovanu dokumentaciju, koja je nabavljena u inostranstvu. Isti poslovi nalaze se i u opisu radnog mesta izvesnog Ivana.

Zagrebačka mafija – Jasna Babić – Google Books

We share information about your activities on the site with our aagrebacka and Google partners: Ovaj drugi, pored toga, falsifikuje novac i putne isprave. Za drugog postoje operativni podaci da je fiktivni vlasnik diskoteke, ali i da ima radnju prehrambene robe. Reklame te marke cigareta preplavile su televizijske ekrane. U Beogradu mu je veza izvesni Dejan, na koga je do sada nekoliko puta pucano. Jedna od prvih kriminalnih grupa jeste i ona koju predvodi izvesni Miljko. Pored ovoga, registrovan je i kao kradljivac automobila.

  IAN SINCLAIR SZCZEPIENIA NIEBEZPIECZNE UKRYWANE FAKTY PDF

Gotovo svi drogu, osim po Jugoslaviji, rasturaju i u zemljama zapadne Evrope. Dejana i Igora evidentirala je gnjilanska policija. Robu odnose u Crnu Goru i prodaju. Jedna od ekipa poseduje amfija agenciju za registraciju i preregistraciju motornih vozila.

Mafija – PDF Free Download

Vrlo su agresivni, drski i bezobzirni. Naravno, malo se toga vodi na njihova imena. Trenutno je u zatvoru.

Vozila se kradu po celoj Evropi, a preprodaju u Jugoslaviji. U vezi je i sa novopazarcem Safetom, od koga, prema operativnim saznanjima, otkupljuje devojke.

Sada su se, naizgled, primirili. Prvo mesto pripalo je jednoj dami. Trgovinom belim robljem, ali i automobilima bavi se izvesni Jafija i njegov kompanjon Milivoje. Specijalizovao se za provale u stanove, prodavnice, firme Kao nasilnici, u valjevskom kraju poznati su Predrag i Darko.

Jedno vreme bili su vrlo bliski sa Luletovom ekipom, a pored droge bave se i reketiranjem, iznudama, uterivanjem dugova Automobile preprodaju na Kosmetu i u Makedoniji.

Download Jasna Babić – Zagrebačka mafija.pdf

Nekoliko puta je pritvaran, ali se uvek izvukao. Poznat je kao lokalni narko-diler, koji drogu preprodaje na sitno. Izuzetno je bogat i trenutno poseduje nekoliko lokala. Poznati su kao razbojnici, nasilnici i kradljivci vozila.

  BEDHEAD BY MARGIE PALATINI PDF

Izvesni Velislav iz Prokuplja trguje belim robljem, ali i vara, falsifikuje isprave Sve ih povezuju poslovi sa narkoticima.