HUMOR SUROBOYOAN JILID 4 PDF

Humor Suroboyoan – Jilid 3. Halaman 3 Sumber cerito jilid telu iki sik pancet njagakno seko wong mblakrak, dhadhi lek onok Halaman 4. Daftar Isi. Humor Suroboyoan Jilid 1. Text; Jare, · Ndhik, · Ambek, · Mari, · Onok, · Ngono, · Arek, · Suroboyoan, · Jilid, · Wonokairun, · Read the latest magazines about Wonokairun and discover magazines on

Author: Febei Vibei
Country: Belize
Language: English (Spanish)
Genre: Personal Growth
Published (Last): 11 October 2013
Pages: 201
PDF File Size: 9.94 Mb
ePub File Size: 17.31 Mb
ISBN: 563-4-13392-430-6
Downloads: 37457
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Maumi

Halaman 9 Humor Suroboyoan — Jilid 3 “Bes, opo iku jenenge. Dikiro wis wayahe mangkat, anake nyelukno mudhin ben didungakno. Gak keroso enak-enak sir siran dhadhak wis jam rolas bengi.

Humor Suboroyoan 1-4

Mari rogoh-rogoh celono, Cak War gak nemu koreke, terus takok pacare be’e ndhuwe jipid. Ujug-ujug onok widodari muncul. Mari lego nggarai, akhire Mat Penceng pesen panganan. Angger-angger tuku mesti kliru pitik homo. Kursi tuwo sing dilungguhi mbah Surti mau dadi kursi emas!

Ndelok bojone giras ngono, Muntiyadi tambah semuangat. Tak dhelok gedheke bolong persis sak ndhasku. Bunali misuh-misuh gak karuan, ” Jamput, ancene wong dhobhol, lha laopo aku sampeyan kongkon ndhemok tembelek.

Romlah ngrogoh selerekan nang mburine rok cik rodhok longgar. Mari oleh rong ronde, Wonokairun ambek Mbok Cempluk metu ngguya-ngguyu. Dapak gak ngono mosok koen tak racun dik…. Uyuhe blakrakan, onok sing nduk mejo, onok sing nduk karpet, lengkap. Dhadhak ndhik bemo Muntiyadi pethuk ambek bekas pacare biyen, jenenge Sablah.

Humor Suroboyoan – –

Sing menang oleh numpak-i pitik 25 kabeh, sing kalah ngaplo. Aku diuber-uber katene disrudhuk, untunge iku celenge bolak-balik tibo kepleset, dhadhi aku sempet menek wit klopo”. Sabane nek nggak neng Dolly, nJarak yo kermil utowo kreto miring Tapi ngono-ngo o pas ndek Lombok ndelok wong bule wedhok udo ya rodok bingung deweke.

  GODELIEVE DENYS-STRUYF PDF

Aku pingin weruh reaksine Bapakmu. Mari mikir dhiluk, Wak So mbengok nang anake, “Le!. jliid

Langsung sirahe Romlah didelep nang bak mandi luwih sui maneh, sik gak kapok ae arek iki pikire Muntiyadi. Mari ngono mlayu banter, sikile diayun, empik-e Jane ditendang sak get-get-e Sampeyan mesti gak cukup dhuwike, tak golekno sing liyane ae yo.

Let sauntoro ceweke nakoki “Piye cak, wis kroso enak gurung? Humor Suroboyoan — Jilid 4 Dul Kemproh iku ancene kemproh proh. Gak gelem numpak-i babon, malah nguber-uber pitik jago tuwo thok! Pas tak takoni arep nang endhi, jarene sembarang pokoke sing aman. Gak sui Bunali liwat, begitu ndhelok onok wong tuwek nangis langsung mandhek nakoni.

Ceritone sembarang kalir tak cuampur dhadhi siji. Pas lawang wesine mbukak maneh, Wak So ambek anake kuaget tibake sing metu iku arek wedhok ABG ayu semlohe. Mari ngono, Hansipe nggoleki gak ketemu. Ketap-ketip, pucet kewedhen dhewe, pas temenan aku kate mati pikire.

Pas selametan pitung dinane Mbah Jo, Pak Mudhin diundang maneh. Tak enteni mbarek ngombe. Akhire Wijono menek uwit beke wedhuse ketok teko ndukur, tapekno gak ketok jugak.

Putri mbah mau mbatin “Sumunggok-o koen eruh aku iki asale, angeran Bu gurune ngambung kadone ambek mbedhek, “Isine kembang yo Moro-moro, Romlah lunjak-lunjak ambek awake horeg kabeh. Ndelok pitik jagone wis tuwo koyok ngono iku mau, sing mestine wis gak isok diarepno isok nglakeni babon sing sak mono akehe, Mat Pithi mutusno tuku jago situk maneh, sing jik enom.

  FIRSTSOURCE ANNUAL REPORT 2011 FILETYPE PDF

Arek loro iku malih dhadhi konco apik, kadang-kadang Togog ditraktir ngopi lek isuk. Sampek moro-moro sepure mlebu terowongan athik lampune mati, dhadhi petengan pol. Arek wedok koyok iku mono pikirane gak onok liya kecuali perkoro susune thok.

Mbakyumu nggoleki awakmu gak ketemu, terus ngongkon aku nggolek awakmu kanggo nyerahno dhuwik warisan limolas juta. Nek wis jam sepuluhan ngono iku awak-e disemprot de-klonyo, jiild wangi. Wong mlaku ae wis srentengan? Mat Pithi ngekeki isyarat nyang tamu kabeh, gak suwe kabeh metu situk situk, nggrombol nduk pintu masuk.

Mlebu cafe gak langsung lungguh tah pesen opo, tapi muter nang mejane tamu-tamu kabeh karo bisik-bisik. Akhire ambek Sabalah hadiae ditambah maneh, montor kijang anyar ambek omah sak isine. Ketokane cewek iku wis kuesel ngenteni kudhu ngamuk ae.

Ar-Risalah Al-‘Aliyah – Jilid 4

Wok, kon iku gak masuk akal. Tatang langsung deg-degan mlayu metu kamar nyaut telpune. Peno gelem tak kandani, jolid ngono nek wis ngerti peno tak pateni? Romlah nyobak pisan ngkas ngedhukno selerekane rok cik tambah longgar. Gak sui ngono bayeke langsung lahir. Wong papat iku mau mulai pucet kepoyoh-poyoh royokan parasut.