GRAIUL MARTIRILOR PDF

Graiul Martirilor Crestini Din Primele Secole – Download as PDF File .pdf) or read online. Graiul martirilor crestini din primele secole – Petru Popovici. Graiul martirilor crestini din primele secole. by: Petru Popovici (author). Edition language: Romanian. Comemorarea martirilor de la Treznea a fost plina de amintiri infioratoare. 10 Septembrie Viorel Varga. „Venirea noastra la aceasta comemorare nu trebuie.

Author: Mezikazahn Kazrashicage
Country: Dominican Republic
Language: English (Spanish)
Genre: Science
Published (Last): 9 November 2015
Pages: 94
PDF File Size: 20.26 Mb
ePub File Size: 8.69 Mb
ISBN: 297-5-65042-249-8
Downloads: 71533
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Virisar

Ce ne puteti spune de fata popii din Treznea anilor ? A fost doar o festivitate decenta, fara nicio amintire infioratoare. Si-au dat seama romanii cu nu ungurii sunt bau-bau in tara asta, si defapt nici ungurii din Romania nu vor nicidecum unirea cu Ungaria, dar vor dezlipirea de Bucurestiul S-a facut genocid in economie,educatie,cultura,sanatate,a mai ramas Credinta care mai sustine Neamul.

Mattirilor se face tocmai pentru a nu uita ce s-a intamplat in anii ’40 in Grauil si Ip si-n alte localitati din Transilvania si nu pentru a lasa ura sa devina patima.

D-voastra aveti obligatia cel putin morala,sa faceti informare corecta si educatienu prostitutie informatica. Oare dintre autorii masacrului, n-a ramas nimeni in viata. Manipularea a ajuns intr-un stadiu prea periculos pentru a nu lua o pozitie. Nu vedeti ce tupeu au. Ne-am refugiat la Ploiesti, la o sora a mamei, pentru ca in Treznea nu mai aveam nimic.

Totul la preturi avantajoase. Sa nu uitam nici pe nemernicul rege Carol al II-lea si pe sleahta lui politica, care, inau cedat Basarabia si Ardealul, fara un foc de arma. Cred, ca oamenii ca varga nu prea mai au interes in randul romanilor.

Mass-media ne-a trasformat in zeflemisti,ipocriti,ironici,s. Asta isi martirilr lelea Veronica in acest 9 septembrie al anuluicand inca se mai fac auzite voci revizioniste si revansardiste.

Urmariti cu atentie cum prin diverse mijloace,inclusiv prin fete bisericesti,se sapa la temelia sigurului stalp de susinere care ne-a mai ramas Credinta. Comemorarea tragicelor evenimente de la Ip este programata in fiecare an de ziua Inaltarii Sfintei Cruci, adica pe 14 magtirilor. Banii pe care s-a mizat pentru construirea unei parcari moderne la Spitalul Judetean nu mai exista, guvernul i-a luat inapoi.

  HT2811 DATASHEET PDF

Sunteti responsabili de cuvintele folosite in comentariile de la ora 9,49 respectiv 10, Si in acest an Ti-ai atins scopul.

Nu mai atati spiritele cu povesti despre vitejia dvs la 7 ani mai exact aveati 9 ani. Pompierii au colindat la Graiul Salajului. Consilierii locali PSD aduc bezna in Surduc. Ce mama dracului chiar sa fim blegi in fata iredentismului bozgoresc? O tara care nu combate coruptia eficient involueaza; iar la noi partidul la putere se zbate sa o favorizeze.

Pietate pentru memoria lor! O salajeanca a visat sa zboare, acum ridica zi de zi pana la cer un elicopter de lupta de patru tone. Adica noi romini sa toleram si ei nu ne tolereaza.

Comemorarea martirilor de la Treznea a fost plina de amintiri infioratoare – Graiul Salajului

Doar in inchipuirea autorului. Mai sta badea Ambrozie ce mai sta pe ganduri, apoi parca isi ia inima in dinti si zice: Voi ce faceti,ce-ati facut!? Managerul Spitalului Judetean, Liliana Neaga, si-a dat demisia.

Ar trebui sa fie de varsta lui Visinescu. Victima politistului Alin Onica a obtinut daune morale de Versurile din popor spun: Crima nu trebuie sa se prescrie in nici-o imprejurare,dar nici nu se poate generaliza. Sa stige pe stadion ca trnsilvania este a lor, Sa nu dea Dumnezeu sa ajngem la razboi deviza pe care o aplic este “fara prizonieri”. Fiindca au murit parinti, copii, frati, rude, doar pentru vina de a fi romani.

Comemorarea martirilor de la Treznea a fost plina de amintiri infioratoare

Decenta v-ar obliga la tacere, domnule tovarase dr. El, saracu, treieste in poate cea mai frumoasa comuna din Salaj, comuna Crasna, spre dilema lui, condusa de un primar maghiar – pai daca nu ar fi ipocrit, s-ar fi mutat, imobilele din Crasna sunt la pret bun, ar fi avut bani pentru a se muta altundeva, de ce sa nu, poate chiar la Treznea Dupa aceste comentarii cred ca te simti foarte bine Daca ai avea bun simti ar trebui sa te muti undeva intr-un coltisor unde nu gasesti nici un ungur Rusine!!

  LYRA RD2780 INSTRUCTIONS PDF

Gabriel Terhes este noul sef al Politiei din Salaj si va fi investit oficial astazi, in sedinta festiva. Consiliul Judetean Salaj parca-i o biserica, colecteaza cat de mult si redistribuie cat de putin. Tiberiu Marc – luat la rost de un deputat USR pentru intarzierea nejustificata cu reabilitarea drumului judetean C. Primaria Zalau anunta un foc de artificii spectaculos de Revelion in centrul orasului.

Graiul martirilor crestini din primele secole – Petru Popovici • BookLikes

Varsta avansata va aduce mai aproape de dr. I want to see what what it feels like to have a million dollars in bitcoins. Toata lumea alearga dupa tortionari, dar uita de acesti criminali, care poate mai sunt in viata. Atunci, cum explicati ca parintii dvs si dvs personal ati supravietuit?

Angli care sa trezit din vis. Unii incearca din rasputeri sa transforme antiromanismul in genocid. Nu aveti nici rusine nici obraz ce-i de la 12, In cartea dvs, afirmati ca toti romanii din Traznea au fost exterminati.

Majoritatea trusturilor de presa ,radio si televiziune sunt controlate de cozile de topor care au sarcina sa distruga ce a mai ramas din morala ,credinta respectiv spiritualitatea romaneasca. Nimic n-a mai ramas. Tiberiu Marc castiga procesul impotriva lui Tiberiu Marc si trebuie sa-si dea niste bani din bugetul judetului Salaj.