ALTERNATIVNA POVIJEST PDF

“Alternativna historija, tom I – IV” – TKD Šahinpašić, Sarajevo ili Interliber (www. ); “Alternativna povijest – tragovima Atlantide” – Indrija, Zagreb. Alternativna povijest – Page 1 of 1. (Moderated by: syncmaster, someone91) Users browsing this forum: None, Post new topic. Wellcome! > Alternativna povijest. Alternativna historija je naziv za specifičan podžanr spekulativne fikcije, odnosno naučne fantastike čija je radnja smještena u fiktivne svjetove u kojima je.

Author: Dusida Faejind
Country: Bangladesh
Language: English (Spanish)
Genre: Career
Published (Last): 8 May 2018
Pages: 91
PDF File Size: 2.62 Mb
ePub File Size: 9.92 Mb
ISBN: 180-7-29256-893-6
Downloads: 38705
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Grorg

Heydrich zahtijeva Smithovu lojalnost pred Wegenerov atentat na Hitlera.

Ova stranica je zadnji put izmijenjena Epizoda je nazvana po istoimenoj pjesmikoju tijekom epizode izvodi Lini Evans s japanskim tekstom koji je ona napisala.

Eventualno se Joe miri s Heusmannom na osobnoj razini i potom postaje zamjenik kancelara nakon Hitlerove smrti. Ipak, Frank prekida misiju kad otkrije da Japanci tamo potajno grade nuklearnu bombu. Imenski prostori Stranica Razgovor. U japanskom San Franciscu, Juliana Crain dobija paket od sestre Trudy, da bi nedugo zatim vidjela kako je ubija japanska policija. Franka u filmu pogubljuje Joe u SS uniformi. Victory pivijest America Day.

  LIBRO NUNCA JAMAS DE DUNIA WASSERSTROM PDF

VIAF ID: 107966286 (Personal)

Prije operacije uvjerava Eda i Childana da napuste San Francisco. Tijekom potrage za Dixonom u njegovom starom stanu, progone je i zamalo ubijaju dva nepoznata agenta. Ukrcava se u bus za Neutralnu Zonu da dostavi film umjesto Trudy.

Frank dobija zadatak da podmetne bombu u luci, gdje je general Onoda u posjeti. Thomas se povjerava Juliani o svom stanju, ali njihov razgovor se potajno snima. Iz Wikipedije, slobodne enciklopedije. Osupnut je kad zatekne Noriyukea u braku s alternativnom Julianom s njihovim sinom.

Wellcome! :: Alternativna povijest

Dobavljeno iz ” https: Frank saznaje o Julianinom prebjegu u Reich, ali ne vjeruje Garyju da ih je izdala. MTA-ov glasnogovornik Kevin Ortiz povimest ustvrdio: Molimo vas da primijetite da su to komercijalne reklame.

Primoravaju ih da im dadnu filmove i da odu. Smith hvata Joea kako pretura po njegovim papirima. Karen je ubijena u razmjeni vatre. Drugi projekti Wikimedia Commons.

Karen i Lem se suprotstavljaju Juliani jer nije pucala u Joea, koja potom biva omamljena. Priznanje koje Smith dobije inspirira Alternaitvna da se prijavi Odjelu za javno zdravlje za eutanaziju. Smith pogubljuje Heydricha, ali prije toga saznaje da se netko drugi krije iza cijeloga plana. Kidoa prisiljava Okamura da pusti Eda. To taji od Joea.

  LA VIDA DE LAS HORMIGAS MAURICIO MAETERLINCK PDF

Smith nije u stanju da ubije svoga sina kad je dobio priliku za to. Check date values in: Thomas Schnauz i Evan Wright. Tagomi gleda sa svojom alternativnom obitelji film o nedavnom testu hidrogenske bombe alternafivna atolu Bikini.

Sudbine Franka i Sarah nisu poznate. Smith saznaje da Heydrich priprema zamku. U Reichu, SS kapetan Connolly je pod sumnjom Smitha da je organizirao napad pokreta otpora na njega i zbog putanje kojom dolazi na posao.